Υπηρεσίες

 • Αρχιτεκτονική Μελέτη: Η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης αποβλέπει στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης και έκφρασης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο. Ανάλογα με τη φυσιογνωμία του κάθε έργου, η επεξεργασία και η παρουσίαση της κεντρικής ιδέας απεικονίζονται με διαγράμματα, τρισδιάστατες εικόνες, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και καλύπτουν μια ευρεία γκάμα σχεδιασμού, από το παραδοσιακό και κλασσικό σπίτι  μέχρι το minimal και το μοντέρνο.
 • Στατική Μελέτη: Η σύνταξη της στατικής και αντισεισμικής μελέτης ενός κτιρίου, ή γενικότερα ενός τεχνικού έργου, είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση, εμπειρία και ακρίβεια. Η Worth έχοντας πολυετή εμπειρία στατικών μελετών αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και ακρίβεια την εκπόνηση αυτών, κατά τους ισχύοντες κανονισμούς (ΝΟΚ, ΕΑΚ, ΕΚΟΣ, ΚΑΝΕΠΕ κα).
 • Η/Μ Μελέτη: Η WORTH δραστηριοποιείται στις ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές και αναλαμβάνει υπεύθυνα και πιστοποιημένα. H πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό, την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, την μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου, καθώς και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς καθιστούν την WORTH μονόδρομο για κάθε τεχνική ανάγκη των εγκαταστάσεων σας.

Η πολυετής παρουσία μας στον κλάδο των κατασκευών, ο πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η αισθητική και λειτουργική αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος και η υψηλή ποιότητα κατασκευής κάνουν τους πελάτες μας να μας εμπιστεύονται για το σχεδιασμό της επόμενης κατοικίας τους.

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση αρχιτεκτονικών, μηχανολογικών και στατικών μελετών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη και σας παρουσιάζουμε κοστολογημένη πρόταση και χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Η ομάδα των αρχιτεκτόνων στο τμήμα μελετών αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικής αδείας και, σε συνεργασία με την ευρύτερη ομάδα μηχανικών μας, προχωράει στην κατασκευή, επίβλεψη, ολοκλήρωση και παράδοση του κάθε έργου με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Η αισθητική, η λειτουργικότητα, οι απαιτήσεις του πελάτη αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για το σχεδιασμό. Ανακαινίζουμε διαμερίσματα, γραφεία, κτίρια, σε κλασική ή minimal γραμμή.

Δείτε ανακαινίσεις κατοικιών εδώ και ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων εδώ.

Η WORTH ΕΠΕ έχει εκτεταμένη εμπειρία  σε τεχνικά έργα  υγειονομικής περίθαλψης όπως Χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας, μονάδες αυξημένης θεραπείας, χώρους νοσηλείας, μαγνητικούς τομογράφους, αγγειογραφικά συστήματα, στεφανιογραφικά συστήματα, γραμμικούς επιταχυντές, αξονικούς τομογράφους, κύκλοτρα, αίθουσες ψηφιακών χειρουργείων.

Η Worth  προσφέρει καινοτόμες λύσεις, υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Δείτε έργα μας εδώ.

Η εταιρεία WORTH, είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα με ειδίκευση στην ακτινοπροστασία και τη θωράκιση ακτινολογικών εργαστηρίων. Επίσης αναλαμβάνει την κατασκευή θυρών ακτινοπροστασίας, την κατασκεύη ειδικών ανοξείδωτων  HPL/CORIAN καθώς και ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές νοσοκομειακού τύπου. Έργα απλά καθώς και έργα πολυσύνθετα που απαιτούν εξειδίκευση, τεχνογνωσία, εμπειρία και επαγγελματισμό.

 • Θύρες ακτινοπροστασίας.
 • Ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές νοσοκομειακού τύπου.
 • Ειδικές κατασκευές νοσοκομείακου τύπου από HPL/CORIAN.
 • Θωρακίσεις χώρων ακτινοπροστασίας.
 • Επενδύσεις χειρουργικών αιθουσών και ειδικών χώρων.

H Worth παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης δικτύων ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού-εξαερισμού

Η Worth αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας έργα μεγάλου μεγέθους και πολυπλοκότητας

Τα στοιχεία που μας διακρίνουν είναι:

• Άρτια εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό, με συνεχή ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις.
• Άριστη γνώση της αγοράς, ώστε πάντα να είναι δυνατή η ικανοποίηση των αναγκών των πελάτων μας.
• Πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία.
• Χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων εργασίας για την ολοκλήρωση ενός έργου.
• Προμήθεια υλικών από τους γνωστότερους οίκους, που έχουν καθιερωθεί στο χώρο και παράγουν ποιοτικά προϊόντα.
• Αποτελεσματικότητα και ποιότητα χάρη στα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε.
• Ταχύτητα, εμπιστοσύνη και επαγγελματισμός.
• Αναλαμβάνουμε εργασίες και παραγγελίες και εκτός Αθηνών.

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

 1. Εγκαταστάσεις Δομημένης Καλωδίωσης
 2. Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
 3. Οπτικές Ίνες
 4. Μέτρηση – Πιστοποίηση

Σύστημα αντιμικροβιακών επενδύσεων TRESPA

TRESPA® TOPLAB®VERTICAL 

Οι τρεις σειρές προϊόντων TopLab®, TopLab®PLUS, TopLab®VERTICAL και TopLab®BASE, έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις πιο απαιτητικές λειτουργικές και επιστημονικές εφαρμογές και συνδυάζουν βασικές απαιτήσεις όπως υψηλή αντοχή και μακροχρόνια υγιεινή με μια ελκυστική και διαχρονική παλέτα εμπνευσμένη Χρώματα.

 • TRESPA TOPLAB ®VERTICAL // TRESPA VIRTUON

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ: 

Οι ανάγκες των σύγχρονων εργαστηρίων και των ερευνητικών ή εκπαιδευτικών κέντρων απαιτούν υλικά σύμφωνα με τους διεθνείς ποιοτικούς κώδικες και στάνταρ. Για αυτό, η Worth constructions, πρωτοπόρος και στα υλικά εργαστηρίων παρουσιάζει τη σειρά TRESPA® TOPLAB®.

Η σειρά TRESPA® TOPLAB® περιλαμβάνει 3 προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις πλέον υψηλές απαιτήσεις προσφέροντας συγχρόνως μία εντυπωσιακή και διαχρονική ποικιλία χρωμάτων. Και τα 3 προϊόντα αποτελούνται από HPL (high pressure compact laminate) με ίνες ξύλου και θερμομορφοποιημένες ρητίνες.

 

 • TRESPA® TOPLAB® PLUS

Αντιβακτηριδιακή επιφάνεια με υψηλό δείκτη αντίστασης σε χημικά.


Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® PLUS καθαρίζονται εύκολα, παρουσιάζουν υψηλή αντοχή σε μεγάλο αριθμό επιθετικών χημικών ουσιών και διαθέτουν εγγενείς αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Έτσι, δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν την πρώτη επιλογή σε περιβάλλοντα όπου η υγιεινή, η αποφυγή μολύνσεων και η ασφάλεια παίζουν τον πρώτο ρόλο. Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® PLUS χρησιμοποιούνται εκτεταμένα σε μια ευρεία ποικιλία εργαστηριακών περιβαλλόντων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χημικών, φυσικών και μικροβιολογικών εργαστηρίων.

 

 • TRESPA® TOPLAB® VERTICAL

Τα πανέλα TRESPA® TOPLAB® VERTICAL είναι ιδανικά για περιβάλλοντα όπου τα βακτήρια και οι βρωμιές αποτελούν πραγματική απειλή. Το υλικό συνδυάζει χημικά ανθεκτικές και αντιβακτηριδιακές επιφάνειες και είναι ιδανικό για αποθηκευτικούς χώρους και απορροφητήρες εργαστηρίων. Κατασκευασμένο με προηγμένη τεχνολογία, έχει λεία επιφάνεια με πολύ χαμηλή συσσώρευση ρύπων, κάτι που το καθιστά εύκολο για καθαρισμό. Διατίθεται και σε έκδοση με πυραντίσταση.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤRESPA TOPLAB

• ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Η επεξεργασία των πανέλων έχει γίνει με τρόπο ώστε η σκόνη να μην επικάθεται εύκολα. Ταυτόχρονα, τα πανέλα μπορούν να καθαριστούν και να συντηρηθούν εύκολα.

• ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Τα πανέλα ΤRESPA TOPLAB παρέχουν τη δυνατότητα σχεδιασμού οποιασδήποτε κατασκευής καθώς διατίθενται σε πολλά χρώματα, πάχη και μεγέθη. Έχουν ομοιογενή πυρήνα και η επεξεργασία τους είναι όμοια με των άλλων ξύλινων πανέλων.

• 10ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
Τα ΤRESPA TOPLAB λόγω των εξαιρετικών τους ιδιοτήτων, μπορούν και προσφέρουν 10ετή εγγύηση.

• ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όλα τα προϊόντα της σειράς ΤRESPA TOPLAB έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ όσον αφορά χημική αντίσταση, αντιβακτηριδιακή ιδιότητα, επαφή με τρόφιμα και απολυμάνσεις. Ακόμη, η εταιρεία Trespa International είναι μέλος της SEFA (Scientific Equipment and Furniture Association), της EGNATON (European Association for Sustainable Laboratory Technologies) και της VIP 3000.

Η TRESPA®, παγκόσμιος ηγέτης στα πανέλα HPL έχει φυσικά και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Συγκεκριμένα, η εταιρεία διαθέτει τα εξής πιστοποιητικά:
• ISO 9001-2008
• ISO 14001-2004
• PEFC CoC Certificate
• FSC CoC Certificate

Σύστημα αντιμικροβιακών επενδύσεων ACROVYN

Το βακτηριοκτόνο επικολλούμενο φύλλο Acrovyn Bactericide της CS-France, σκοτώνει αποτελεσματικά το 100% των βακτηρίων και αποτελεί την ιδανικότερη λύση για χώρους, όπου υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις υγιεινής (χειρουργεία, εξεταστήρια, ιδιωτικά ιατρεία,χώρους επεξεργασίας φαρμάκων και τροφίμων και γενικά όλους τους χώρους με απαιτήσεις CLEAN ROOMS).

Το ACROVYN BACTERICIDE προσφέρεται σε επικολλούμενα φύλλα για την επένδυση τοιχοποιίας και θυρών, όπως επίσης και σε χειρολισθήρες (MCE 40/45), καλύπτοντας πλήρως όλα τα προβλεπόμενα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας (ISO 22196 και EN 1040) για τις απαιτήσεις κατασκευής Clean Rooms.

Tα προϊόντα Bactericide συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια γκάμα των προστατευτικών τοιχοποιίας της Acrovyn που πρωτοπορούν στην διεθνή, αλλά και ελληνική αγορά τα τελευταία 30 χρόνια. Τα προϊόντα Acrovyn προσφέρονται σε πληθώρα διατομών και επικαλύψεων (προσκρουστήρες, χειρολισθήρες, γωνιόκρανα και προστατευτικά φύλλα τοίχων).